25 Mayıs 2012

Behzat Ç. yi Sadece Anneler Sevmiyormuş

Fanatik izleyicisi değilim. Hatta izleyicisi bile değilim. Burdaki yazımda, Behzat Ç.yi annemden kaynaklı izleyemediğimi, annelerin niye Onu sevmediğini yazmıştım.

Halbuki ne çok sevmeyeni varmış Behzat Ç.nin. Artı seveni de çok tabi. Az önce baktığımda #BehzatÇ.yeDokunma adlı TT, Türkiye'nin gündeminde ilk sırasındaydı.
Bugün twitter de TT olu Behzat Ç. Niye? Çünkü bir vekil yahut bakanda olabilir, Behzat Ç.nin “görev sırasında içki içiyor, nikahsız bir ilişki yaşıyor” demiş.
Burdan şunlar anlaşılıyor. Yani en azından ben öyle anlıyorum.
1.olarak demek ki vekillerde Tv izliyormuş oturup. Demek ki güzel ülkemin sorunları bitmiş, ekran başına kurulmaya vakitleri kalıyormuş. Düğündü dernekti, tabi daha başlamadı mevsimi. Hani maaşları çok diyenlere, düğünlerde eli boş olmuyor, illa bir şey bekliyorlar bizden, Türkiye'yi dolaşıyoruz, maaş bize yetmiyor ki.. diyen vekiller. Bakınız ne kadarmış vekil maaşı.
2.olarak sanırım, herhal, izlerken başını kaçırıyorlar ki, dizinin başında yer alan: bu dizideki kurum ve kuruluşlar, şahıslar tamamen hayal ürünüdür. Ciddiye almayın diye yazan kısmı hiç görmüyor bunu diyen-ler.
Türkiye'de konuşulacak, düzeltilecek o kadar çok sorun varken, gidipte bir diziyi sorun etmek inanın gerçekten abes kaçıyor. Kaldı ki, ne diziler var kötü örnek olan.

4 yorum:

  1. #BehzatÇ.yeDokunma . Behzat Ç. iyidir.

    YanıtlaSil
  2. ben seviyorum.

    YanıtlaSil
  3. sevenleri yeter :)

    YanıtlaSil
  4. Elbette sevenleri yeter. Ama İnşaallah yeter. Konu ile ilgili okuduğum bazı yazılarda, dizinin sonu görünüyor yazıyordu. Bakalım..

    YanıtlaSil