4 Mayıs 2012

Blogger Gururla Sunar: Çok Yönlü Blogger Ödülleri

Biri geldi mi peşine biri daha gelir. Bu hep böyle olmuştur. Yani aldığım bu ödülün devamı gelecek. İnanıyorum ben. Evet evet ödül aldım ben. Aa.. (merakla) ne ödülü ki? Çok Yönlü Blogger Ödülü. Aa..(bu muydu yani der gibi) o ödül mü? Abartımı, fazla abartı bulabilirsiniz. Abartmaktan öte, küçük şeylerle mutlu olma oyunu diyeyim ben. Nette beni hatırlayanlara koca koca kucaklamalar, sevgiler ve saygılar benden olsun.
Beni ödüle layık gören Zeugma'ya ve Dizimanyaq'a burdan teşekkürlerimi iletiyorum.
Ödülün kuralarına gelince, 7 maddelik kendinden bahset denilmiş. Neden kendimizi maddelere bölüyoruz ki? Bana göre, beni maddelerle anlatmak, atomu parçalarına ayırmaktan zor. Pehh.. Okuyanda beni bir şey sanacak. Sadece böyle direk sorulunca aklıma söyleyecek söz gelmiyor. Hem öyle 7 maddelik, artık kanun mu, kural mı dersiniz, karakter mi, huy mu dersiniz bilemiyorum, bir şeyler çıkartmak zordur benden. Ama deniyeceğim. Sonra bir bakacağım ki, 77 madde yapmışım.
  • sessiz, sakin ve yavaş diye tabir edilen insan türünden biriyim.
  • Birine içim ısındığında, en başta bunu bir gülümseme ile belli ederim. Mümkün olduğunca vaktimi ona ayırırım. Konuşmaktan keyif alırım.
  • Aynı derecede birini sevmiyorsam, sevmemişsem, o kişi ile tek kelime bile etmek içimden gelmez.
  • An gelir, o sevdiğim kişiden anında soğurum. Çoğu zaman birine ısınmam, sevmem çok zaman alırken hemde.
  • Solak bir insanımdır ama ters biri değilim.
  • Deli değilim. Çok da akıllı sayılmam.
  • Uyuşuk bir insanım. Sadece düşünerek yaşansa, ben en iyi yaşayan insan olurdum herhal. Düşünce dünyamın + hayallerimin sınırını ben bile bilmem. Çözemedim daha. Ama onları hep hayallerde bırakma gibi bir huyum vardır. Onları gerçekleştirerek yazık etmem. :D

Evet, zor kısmı başa aldım, geldik kolay kurallara.
Teşekkür faslı tamamdır.
Şimdi gelelim de kime nasıl gelelim. 7 maddeye zor dedim ama şimdi 11 kişi ben nasıl bulacağım ki.. Daha az olsa, ödülü geri vermek mi gerekiyor ki.. Ama yok ben vermem geri falan. Kimse alamaz bu ödülü benden. :D Spatulayla kazısanız ayıramazsınız bizi artık.
Neyse.. İçlerinde ödül veya mim olayına sıcak bakmayanlar olabilir. Ben sadece ödülü gönlümden koparaktan vereceğim. Yani senin almış olman zorunlu değil tamam mı.. Gönlümden koptu diyorum işte. Ve işte onlar:


Hepsinin kapısını tıklatır, ödülü bırakırım. Benim işimde bitmiş olur. Şöyle bi güzel ohhh.. çekerim.
Ödülüme bakarım. :D

10 yorum:

  1. Birde ikizler burcuyum de tam olsun özelliklerin kızımla müthiş benzerlikleri var solaklık dahil :) Yanıt için teşekkürler keyifle okudum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok ben terazi burcuyum. Kendimi de terazinin dengeli dengesizliğine benzetirim.
      Ben teşekkür ederim. :)

      Sil
  2. Öncelikle çok yönlü blogger ödülü almanız ve aynı ödülü bize de layık bulmanız bizi duygulandırmıştır. Yakın zamanda tanıdığımız ve blogtaki paylaşımlarınızdan mutlu olduğumuz "Uyuşuk Hayalperest" aynı zamnda gönüllerimizde taht kurmuştur. Güzel bir blog dostumuzsunuz. Bizi takibe almanız ve bizi onurlandırmanızdan dolayı size teşekkür ediyoruz.

    Sessizlik, sakinlik ve yavaşlık uyuşukluk gibi algılansa da, ruhundaki kopan fırtınaların bir okyanusun med ve ceziri kadar coşkuludur. Bunun farkındayım.

    Tebessüm edene karşılık verirsin. surat asana da yüzünü ekşitirsin. Pozitifsin. pozitif duygular taşıyorsun. yanında negatiflikten konuşan herkese karşı bir antipatiklik durumun var.

    Sevmediğin kişiye duruşunla yansıtıyorsun. Hatta düşüncelerini bile okuyabiliyorsun. Duygusal bir optik gibi insanları okuyabiliyorsun.

    Anlık ısınma ve soğuma durumu, karşındaki kişinin taşıdığı duygu ve düşünceye göre değişebiliyor. Bu da onun hareketlerine yansıdığında, nasıl bir menfaat içinde olduğunu çözebiliyorsun. istiyorsun ki herkes olduğu gibi yaşasın. Yaşadığı gibi de olsun. Daha doğrusu insani olsun. vicdani olsun.

    Solak bir insansın ama tabirimi mazur görürsen salak bir insan değilsin. kim ne yaparsa kendine yapar diyorsun. Kötülük, yapanın kendisine döneceğini iyi biliyorsun.

    Deli değilim diyorsun. Belki sen çağdaş veli olabilirsin. İyi bir insan güzel bir insansın benim hissettiğim budur.

    Düşünmek, hayal kurmak senin için bir yaşam felsefesidir. Bu umuttur. Umut ise yaşamaktır.

    "16"

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne diyebilirim bilmiyorum. Bana demişsiniz düşünce okuyan, optik biri ama siz beni yazmışsınız.
      Çok çok teşekkürler. İnanın öyle mutlu oldum ki şimdi. Ağlasam yeridir. Yine Teşekkürler.
      Lafı uzatarak bu güzelliği bozmak istemiyorum. (:

      Sil
  3. Teşekkürler ödül için. Ödülü aldım, kitaplığa koydum. ;))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim Efenim, kabul buyurduğunuz için. ;) :)
      Eminim çok yakışmıştır. :)

      Sil
  4. tesekkurler odul icin :) ama bu mum olayini daha kavrayamadim ben niye yapilir amac ne fln filan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim. Niye yapılır, amaç nedir? Bende duyduklarımı paylaşayım; mim ve ödüller blog kardeşliğini pekiştirmek için yapılıyor-muş. İçinde barındırdığı konu ve sorularla birbirlerini tanıma imkanı çıkıyor ortaya. Ben öyle öğrendim. :)

      Sil
  5. amanın ne güzel sürpriz oldu bu bana , çok teşekkür ederim;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Süpriz yapmayı severim. :) Öyle olması ayrıca sevindirdi beni. Ben teşekkür ederim.

      Sil