21 Haziran 2012

Kuzey Güney - Ferhat Bilmecesi Ali'yi Harcadı


Bakınız burda, ben Ali'ye olacak olan demiştim.

Dedim oldu.. Ali son dakika olarak geri dönmezse gittii gitttiii...

Ve ben izlerken fragmana bel bağladığımdan, “yok anam daha bir şey olmayacak, üstünde gri tişörtü yok kii..” diyorum. Sonra bir bakıyorum, siyah var üstünde, olan oluyor.

Ferhat tam bir bilmece veriyor Kuzey'e. Kuzey'in aklına ilk gelen isim? Tabiki Cemre oluyor. Ali kimsenin aklına gelmiyor. Yazık oluyor. Şayet gelse idi, Ferhat'ın yedek planı Güney idi. Güney'i oraya çağıracağı kimsenin aklına gelmedi. Kuzey bile onu görünce “ ne işin var lan burdaa..” dedi. Komikti o diyalogları cidden.

Gelelim Cemre'nin saflığına. Adam sana sevdiğini itiraf edecek olsa bunu direk mesajla söyler mi a kızım. Bu kadar mı tanımıyorsun sen Kuzey'i. O kadar millete ahkam kesiyorsun, tanıyorum diye. Gidiyorsun o saçma mesaja inanıyorsun. Pes.. Sonra Kuzey arayınca salyasümük ağlıyorsun.

Zeynep ise ayrı uyuz zaten. O öleydi idiydi. Kuzey'in Cemre'ye ilgisinin hatta sevgisinin farkında ama sırf gıcıklığına, bu gıcıklık Cemre'ye, adamla hala birlikte oluyor. Ne kadar acizliktir bu. Birde Cemre arayınca niye Beykoz'a geldiğini de söylemiyor hasba. Gıcıkk..

Ve Cemre bile aklına gelip Ali'yi arıyor da, Kuzey Zeynep adını anmasa hatırlamayacak çocuğu. Sözde “kardeşimm...” dediği insan. Ayıp etti yani. Çok büyük ayıp etti.

Güney layığını buldu. Artık fıttırık bir karısı var. Çek bakalım, ne kadar çekeceksin deliyi. Banu'da hep içinde tutmuş, ikidir dökülüyor dilinden. Güney parası için yanındaymış diye. Sonra canım cicim diyor. Harbi deli bu kadın. Güney'e kolay gele. Bakalım ne kadar çeker bu halleri.

Son söz, şu Venüs bilmemnesinedir. Burak itiraz ediyor, kadın başka şeyler söylüyor. Bakalım gerçek yüzünü ne zaman görür o para avcısının.


Gelecek sezonda görüşürüzz.. :D

9 yorum:

  1. hiç izlemedim ama heyecanla okuduuum şimdii.
    :)

    YanıtlaSil
  2. hürrem aşkına bu diziyi hiç izleyemedim:)

    YanıtlaSil
  3. maddiyat elbette önemli. ancak, türkiye kitap okuma oranında dünyanın en geri ülkelerinden biri. kütüphaneye de gitmez türkler. ve kitap okumazlar. :) kitaba verilen paraya da acırlar. bizler okuma yazma düşünmede çok zayıfız inanın bana. keşke okusak.

    YanıtlaSil
  4. Neee Ali öldü mü ??

    Çok büyük bir "spoiler" yedim. Şimdi ben bu diziyi nasıl izleyeceğim ?

    :|

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eyvahlarım olsun..
      Ama olsun. Sen izle. Arkadaşlıkları cidden izlenmeye değerdi. Bakalım, belki ölmez. Belki zam istememiştir, kontrat yenilerler. :D

      Sil
    2. Yok artık geçti. Daha da izlemem.

      :P

      Sil