4 Ağustos 2012

İkisi Bir Arada; Acayip + Kötü

Önemsiz bir hastalığa yakalanmıştım. Sebebi takılmayacak takıntılar ve fobilerim idi. Mutsuz.. umutsuz.. kendimi kötü hissediyordum. İyice sessizleşmiştim. Hele ki birde bana bu halde 1 yıllık ömrüm kaldığını söyleyiverdiler. Ardındanda utanmadan şimdi ne yapacaksın dediler. Pehh.. dedim. Ben ne yapayım, ölecem gidecem. Siz bana yapın gayri, ölecem dedim. Son günlerimi iyi geçirtmeye bakın, almıyım ayağımın altına deyiverdim. Deli cesareti gelmişti sanki. Ama delirmemiştim, ölüveriyordum sadece.
En yakın arkadaşım bana dünyayı dolaş dedi. Çıktım yola. Ama önce dünyayı değil, ülkemi dolaşmalıydım. Ama ondanda evvel, bu yola yalnız çıkmamalıydım. Yanımda prensim olmalıydı. Ama ha deyince de bulunmuyordu ki bu merette. Sonra yine arkadaşımın aklıma uydum. Kurbağalı dereye indim. Dedi ki, prens var burda bekliyor seni. Tehh.. buluşma mekanına bak. Zevksiz adam ne olacak. Neyse, zati bi yıl çekcem yahut o beni çekecek. İşte çekişiriz bi yıl ne olacak.
Sonra baktım ki gelen giden yok. Kurbağalar üstüme atlıyor. Akşam olmuş. Kaçarkene bir kulübe gördüm. Tam kapıyı çalacam ki ne göreyim, ne işiteyim. Benim en iyi arkadaş müsfettesi kişilik, 10 kollu, 20 bacaklı, 30 başlı bir şey oluvermiş. Ne oldu ki laa sana dedim. Uzaylıyım dedi. Meğer bu hoşlaştığım tüm adamları o dereye atmış, kurbağa etmemiş mi? Hayy senin gibi en iyi arkadaşa ben ne edeyim. Bu kollar, başlar, kopar kopar da bitmez ki.
Kaçarkene susadığımı farkettim. Masadaki su gibi şeyi kaptım içtim. Sonra bana bi haller oldu. Sanki kayboldum. Derede aksime baktım. Bir kurbağaya benziyordum. Aman yok, meğer orda kurbağa varmış. Ama ben yoktum. Görünmez olmuşuz iyi mi?
Şimdi şu kurbağalardan birini öpsem de prens olsa kaç yazar, beni görmeyecek ki.. Vayy.. terazisi eğrik dünya vayy.. Laa.. hem ölcem, hem görünmezim hem en iyi arkadaş gitti, kaldım bi başıma.
İyice kötü oldum ben. Ben böyle kendimi kötü hissedince uyumak isterim de. Şimdi nere yatsam ki, millet ezip geçer beni.
Bastım çığlığı... Yeter...... Yeter... Yeter... gayri !


Bir mimde burda son bulur. Mimler acayip sorular ve kendini kötü hissettiğinde ne yaparsan idi. Ortaya böyle karışık bir şey çıkıverdi sonuçta.







ses etmeyin, uyumayaçalışıyorum şurda...

12 yorum:

  1. mim'i hikayeleştirmişsin :)

    çok yaratıcı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Teşekkürler. Sorular ilginç gelince, değişik yapayım dedim.

      Sil
  2. ilginç sorulara bir hayli ilginç bir şekilde cevap vermişsin.pek hoşuma gitti...Alemsin...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O sizin alemliğiniz. :):)
      Öyle derler ya, güzel birşey dendiğinde.

      Sil
    2. :))
      Bu alemsin lafını ben çok kullanırım..çok hoşuma giden beni güldüren,tebessüm ettiren,nerden aklına gelmiş dedirttiren,bak bunu hiç düşünmemiştim dedirttiren,farklı olan ve bu farkıyla ilgimi çeken, pek hoşuma giden şeylerde derim..
      sevgiler.

      Sil
  3. ehehhe gerçekten anlatım tarzına hayran kaldım :p

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu arada aynı sorularda bende seni mimlemiştim :p

      Sil
    2. Teşekkürler. :) Bende cevaplamış olmuş oldum.

      Sil
  4. ha ha haaaa ne komik olmuş bu allam yaaa.
    :)))

    o foto ne hoş be.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)
      Evet, bende görür görmez vuruldum o yumuk haline. :) :)

      Sil
  5. Mimden hikayeler, sevdim bu işi ben :)
    Hayal gücüne sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende devam edeyim diye düşünmekteyim. :) Teşekkürler.

      Sil