5 Mart 2013

Türkiye Müzik Ödülleri.

Kral Müzik Ödülleri artık Türkiye Müzik Ödülleri oldu. Büyük bir değişim. Ödülü bir kurum veriyormuş gibi görünmüyor. Önemi arttı sanki.

Şuan aday adayları açıklanmış ve oylama açık. Yani sizde aday adaylıktan adaylığa çıkmasını istediğiniz kişiyi oyunuzla destek verebilirsiniz. Benim adayım yok diyorsanız, ekleme şansınız da var. Denedim ve bir oy kullandım.

Aday aday listesi benim baya dikkatimi çekti. Ne değişik isimler var. Şaşırdım açıkcası. Gerçi ilk defa denk geldim bu listeye. Hep aday listelerini görmüştüm. Ondan galiba. Ama buna bakarak iyi eleme yapılıyormuş diyebilirim.
Evet..
Oylama için : tık


Büyük Gala , 11 Nisan perşembe akşamı, Star'dan yayınlanacak.  

8 yorum:

  1. Meraklandım ve siteye gittim hemen. O da ne? Tanıdığım, tanımadığım, türkücü, popçu, rockçı, jazzcı herkes var bir biz yokuz o listelerde. o.O O kadar çok kişi var ki iki kategoriye oy verip çıktım, insan üşengeç olmaya görsün. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :D Bende sadece bir oy kullandım. Baya zamanı olmalı insanın oylama için. Listeler kabarık baya. :)

      Sil
  2. Önceki patronu döneminde öyle yerle yeksan ettiler ki töreni, tekrar güven duymak gayet zor. Zamanında Hilal Cebeci bile ödül aldı yahu.. Neden? albümünü çıkarttığı şirketin sahibi kral tv nin sahibi olan Hakan Uzan' ın eşi Yeşim Salkım' dı... Bir de prestij müzik rezaleti vardı ki sormayın...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şimdiki oy sistemleri baya güvenilir görünüyor gibi. Tabi sahtekarlık yapacak olan illa yapar. Bu güvensizliği yok etmek de bence en birinci işleri olmalı. :)

      Sil
    2. evet evet şimdiki sistem ve yaklaşım adil. Zaten kanalın yeni sahibine ait diğer medya kuruluşları ( ntc, e2, cnbce vs ) bugüne kadarki duruşuyla güven verdiler bana yeterince de, işte Kral tv deyince benim aklıma o güvensizlik hala geliyor.

      Sil
    3. Bak belki de ismini ondan değiştirdiler. :)

      Sil
  3. türkiyenin kralıyız diyolar yani.
    senden duydum şimdi bunu.
    :)

    YanıtlaSil