23 Temmuz 2013

Can Sıkıntıları Bunlar...

Kan oturdu gözüme. Ve acayip kaşınıyor. Ama kaşımıyorum. Büyük irade örneği sergiliyorum vesselam. Çapaklanma da var. Geçen günlerde de batma vardı. Hem de ne batma, resmen iğne batırıyordu birileri bez bebek halime. Haince, zalimce, defalarca.
Nedeni göz kuruluğu. Bu havalardan. Yani okuduğum ve öncelerden başıma geldiğinden biliyorum. Damla verecek yine doktor. Zaten biliyorsunuz, doktora gitmeyi sevmiyorum. Manyakça hayallerle gidiyorum doktora, doktor bana birşeyin yok diyor ya, pehh.. deyip geri dönüyorum. İnsanın iyi olduğu için morali bozulur mu ya.. Tabi bu anlık oluyor. Böyle kendimi şımarık uşaklara benzetiyorum ama. Durup dururken gitmiyoruz herhalde doktora. Değil mi?
Ve şunu belirtmek isterim. Yaşlı ve kalp sorunu olan bir yakınınız varsa ve baş dönmesi yaşıyorsa ihmal etmeyin. Sorun ciddi olabilir. İkidir başdönmesi şikayeti ile babamı doktora götürüyoruz. Ciddi kalp sorunu çıkıyor. İyi ki gelmişsiniz diyor doktorlar. Halbuki adam yürüyerek gidiyor doktora.
Yeğenim de naneli biraz. Artık havaların gel gitlerinden etkilenip üşüttü mü, yoksa aldığı ilacın etkisi mi bilmiyoruz. Kusuyor arada. Bugün de hiç iştahı yokmuş. Çocukta inat etmiş, çiş yapmıyor. Yapsa da tahlile götürseler.
Ayy.. içim fena karardı bugün. Hep hastane muhabbetleri. Allah tüm hastalara şifa versin, tez vakitte. ( Amin )

10 yorum:

  1. Geçmiş olur inşallah canım yaa

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler. :)
      Gözüm şimdi iyi. Sanırım akşama doğru fenalaşıyor.

      Sil
  2. bende de var göz kuruluğu ama doktor uyurken gözümün açık olmasını sebep gösterdi.doktora gitmeyi sevmeme konusunda hemfikiriz ,gerçi doktora kim severek gider ki. =)
    geçmiş olsun bu arada..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler öncelikle. :)
      O ablamda da var ama hiç göz kuruluğu şikayeti olduğunu bilmiyorum. Geçen haberlerde demşti. Havanın rüzgarlı oluşu bile gözü etkiliyormuş.
      Size de geçmiş olsun.

      Sil
  3. geçmiş olsun.
    hadii ramazan ve sıcaklar çabuk geçsin o zaman.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler.
      Çabuk geçiyor zaten galiba. :) Baksana yarısı bitti bile, bayram yaklaşıyor.

      Sil
  4. Acil şifalar diliyorum size ve tüm hastalara. çok geçmiş olsun ayrıca...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin..
      Çok teşekkürler.
      Ben iyiyim ama yine de bir randevu alsam mı diyorum. Babam iyi çok şükür. Yeğenimde iyi görünüyor ama bugün doktora gidecekler yine.

      Sil
  5. Geçmiş olsun, geçsin geçsin hepsi bir an önce geçip gitsin...
    :)

    YanıtlaSil