16 Temmuz 2013

İçimde Kalanlar ...


-Kanal D geniş ekrana geçiş yaptı ya, bizim Tv ekranına sığmıyor artık. Baktım, çözümü neymiş. Şunu bunu yap, olmuyorsa yeni televizyon al, yapacak bir şey yok diyor. Oldu canım. Parasını sen verecek misin?

-Şu algida reklamına takıkım. O koca dolab dursun diye takılmış o takoza takılan, o küçük çocuğun ayağında acaba demir ayakkabı mı var? Arkadaş, sen hiç ayağını bir yere çarpmadın galiba. Nasıl acır bilmiyorsun hiç? Bari azıcık acı çeker gibi yapaydı, dönüp bakaydı giden dolabın ardından. Ne olurdu sanki..

-Bazı insanlara hiç ayrıcalık yapmayacaksın. Hiç. Acayip yüz buluyorlar. Hep istiyorlar. Olmayınca da tirip atıyorlar ya, hasta oluyorum. Laf söyleyeceğim, birde alınganlar ki, bir şey diyemiyorsun.

-Ben böyle sürünmeye, sömürülmeye mahkumum arkadaş. Değiştirmek için yaptığım bir şey yok ki.. hakediyorum yani bunu. Gıcık ben... gıcık...

-Sanırım kanal yetkilileri Adanalı dizisinin her cümlesini ezberletmeye çalışıyor. Gerçi bunun için şöyle birkaç kere dönmesi gerekebilir. Zira dizide öyle uzun ve gereksiz konuşmalar var ki, izlerken insan sıkılyor. Vakti zamanında nesine kapılmışlar acep.. Bir de pis7li dizisi var, 7/24 çıkıyor neredeyse.

-Fazla alınganlık yapmayayım bari. Tesadüftür sadece. 

12 yorum:

  1. Ooooohh rahatladın mı peki, okurken ben rahatladım. Hatta bir kaç tane içimizde kalmasın bende mi yazsam dedim..
    :)

    YanıtlaSil
  2. eee benim televizyona da sığmıyor kanal d ve benzeri kanallar. tüplü benim televizyon taa 98 tarihinde alınmış. ne depremler gördü üstelik. ondandır zahir :)

    gıcık sen...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bizimki o kadar eski değil ama tüplü. Bir tek o kanal değil de onun reklamını görmüştüm, netten bakın diye. Ondan onun ismini yazdım.
      Evet, gıcık ben. :)

      Sil
    2. amaaan, tamamını görsen de aynı yarısını görsende.. zaten şu ara balkondan eve yatmak için giriyorum sadece, bilgisayar yetiyor valla :)

      Sil
    3. Aynen. İşte ben bakınca ve yeni tv lazım deyince, yok artık dedim yani. Onun için tv mi alınır. :D
      Ben pek pc den bakmıyorum, alışamadım. :)

      Sil
  3. Alınganların gözünü seveyim ya , şu yalakalar yokmu :)

    YanıtlaSil
  4. Doktorlar'daki diyalogları bi daha ezberleyelim diye koyuyorlar tekrardan. tekrardan. tekrardan. sonra bi daha. sonra azcık daha.
    kutsi'nin gerçekten doktor olduğunu düşünenler var artık etrafımda.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) :) Kutsi de pek bir yaşlanmış. O zamanlar genç sayılırmış. Huzur sokağı dizisinde birde genç delikanlıyı oynuyor, sözde.
      Doktorlar ekran klasiği oldu artık. Tıpkı Arka Sokaklar dizisi gibi.

      Sil
  5. ha haaaa gıcıksın gıcık.
    :)

    YanıtlaSil