15 Ekim 2014

Kocamın Ailesi Dizisi.

Ben bayadır dizi yorumlamamışım buralarda. Gerçi ben bayadır buralara yazı bile giremiyorum ya, neyse. Artık iki kelimeyi bir araya getirmek bana kolay gelmiyor. Bilmiyorum neden..

Diziyi yorumlayalım en iyisi, lafı uzatmadan.

Kocamın Ailesi, dizi kore dizisinden uyarlama imiş. Bunu sonradan öğrendim. Ama konu bize çok uymuş idi. Güzeldi. İyi gidiyordu. Ta ki, geçen hafta o koca, karısını kaybedene kadar.
Evet evet.. bilmeyenler için tekrar söyleyeyim. Diziye adını veren, anlam kazandıran o kadın, geçen hafta öldü gitti. Ve benim, bizim gözümüzde de dizi bitmiş oldu.

O son sahneyi yeni bölüme saklamışlar. Sanırsam, hala kalma ihtimali üzerinde duruldu ama son dakika vazgeçildi ve karakter öldürüldü. Zira diziden ayrılan insan pat diye ortadan kaybolur, bilindiği üzre. Yeni bölümde hayatta göremezsiniz onu. Birden bir şey çıkar, ortadan kayboluverir. Ama dediğim gibi, kocamın ailesinde öyle olmadı. Yeni bölümde ilk dakikalarda ölüverdi. Yani yaşayabilirdi. Ameliyattan sağlam çıkmıştı hatun. Ama yaşayamadı garip. Beraberinde diziyi de öldürdü gitti.

O anları da biz üç kardeş nasıl bir dikkatle, yorumlarla izlediysek artık, 3 yaşındaki yeğenim çok fena etkilendi.

Yonca, koltuktan düşüyor ve bayılıyor ya, yeğenimde kendini yere atıp bayıltmaya başladı. Gözlerini kapatıyor. Sonrada ben öldüm... diyor. İlkten dikkat çekmek için yaptı. Sonra biz onu oyuna çevirtmeyi başardık. Ölmedin bayıldın diyoruz. Doktor geliyor. İğne yapıyor. Ama küçük iğne. :D Sonra iyileşiyoruz..

Bu dizide bizde böyle bir anı bıraktı giderken.

Ah Yonca ah.. ölüverirkene diyemedin kocana ailen onlar diye.. Tühhhh... iyiki ölmüşün.
Haksız mıyım... :D




10 yorum:

  1. zaten arada bir bakıyordum, en son baktım başrol de öldü dizi bitti benim için :) bu arada şu sağdaki imaj yüzünden yazını iyi okuyamadım cancağızım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen. :)
      Sağolasın uyarı için. Hemen bakayım. :)

      Sil
  2. Mevzu twitter da paylaştıklarıyla alakalıymış sanırım.. :) uymayınca yolları ayırmışlar..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet öyle yazıyor. Ama yenisini bulabilirlerdi. Öldürmek diziyi bitirdi. :)

      Sil
  3. Aynen yonxa karakteri devam eder ama başka biri oynardı ben çok seviyorum diziyi inşaallah saçma sapan olmayacak bi şekilde devam eder bakıp göreceğiz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saçmaladılar bence yeterince, daha ne kadar saçmalayabilirler ki.. :)
      Asıl karakter, diziye ismini veren kişi öldü yani..
      Biz izlemeyiz artık. En azından ben izlemem. :)

      Sil
  4. ödülünüz varrrr:):)

    YanıtlaSil
  5. öldürdüler kadını görüyor musun :) bende izliyorum diziyi, adam da nasıl hemen unutuverdi karısını, yeni biri gelince :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :D
      Gerçeği öğrendi çünkü. kadın adamdan gerçeği saklamış. Ben olsam bende unuturum hemen :D

      Sil