25 Kasım 2014

Şeref Meselesi Dizisi.


Baştan söyleyeyim, bu bir bumads içeriği değildir arkadaşlar. :D
İlk olarak diyeceğim şu: şeref meselesi değil bu iş dırdır meselesi.
Zira, dizide Zeliha sultan, annecik, dırdırı ve laflarıyla önce kocasının babasını kalpten öldürdü. Sonra da kocasının intihar etmesine sebep oldu. Niye.. çenesini tutamadı da ondan.

Bu iki ölüm, dizinin başı ve sonu oluyor. Kayınpederin ölümüyle yeni hayata atılmışlardı. Bakalım babanın ölümüyle hayatları nereye akacak.

Bunun haricinde diziye şöyle kabaca bakarsak, Kuzey Güney dizisini anımsayabiliriz. Genel olarak konular bir gidecek gibi görünmekte. İki erkek kardeş. Biri asi, serseri, vurdumduymaz. Diğeri sakin, okuyor, ailenin umudu. Ve ikisi de aynı kıza aşık olur. Kız yine okuyanı seçer. Yani yine başta Kuzey Güneyde olduğu gibi. Bakarsın, gönlü ilerde Yiğit'e kayar.

Tabi burada Kuzey'in hakkını yemeyelim. Yiğit daha serseri. Hatta hırsız. Önüne çıkan her kıza en basit tabirle asılıyor.

Dizi, 5 sene sonrası ile başlıyor. Yiğit mafya olmuş, kardeşi Emir savcı. Diziyi izledikçe ne oldu da böyle oldu pek diyemedim. Zaten olacağı bu idi. Balık baştan kokar hesabı.

Siz benim böyle anlattığıma bakmayın. Bildik konu evet. Ama izleyince de izliyorsun. Ha, benim için bir Kuzey Güney olur mu, hiç sanmıyorum. Yani her hafta kaçırmadan izlemek için çabalamam. Zaten pazar akşamları da diğer akşamlar gibi izlenecek bir şey olmuyor. Bari oturup bunu izlersin. Konu ilerler hiç olmazsa. Belki beni şaşırtırlar. Olaylar acayip bir hal alır. Ki sanmıyorum ya neyse..

İyi seyirler efenim.. 






8 yorum:

  1. Kanal D de haber programı iptal edilip şeref meselesi tanıtılıyor. Demek ki çok büyük bir süpriz de yok.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)
      Değil mi..
      bir göz boyama gibi.. Kurt Seyis ve Şura gibi.. o da bitti gitti işte..

      Sil
  2. şunu samimiyetle söylüyorum bi dizi bulup kendimi kaptırmak istiyorum ama olmuyor yahu..Eskiden daha mı güzel di bu diziler..Mesela öyle bir geçer zaman ki vardı, çemberimde gül oya olsa yine seyrederim, sonracığıma canım ailem vardı çooook güzeldi, en en en eskilerden hatırladığım bizimkiler vardı, kanalın birinde görüyorum yine..Haydar usta vardı :):) Türkanla dizisi o da mükemmeldi...Öööle işte.....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saydıklarından öyle bir geçerki zaman hariç, katılıyorum. Yine izlenir diziler hepsi.
      Gliba dizilerin eski popülerliği kalmadı.
      :) :)

      Sil
  3. Hiç merak etmedim bakasım da gelmedi sıradan bir dizi işte belli ki...
    Diyorum bak yine dizi izleyeceksen oturup adamakıllı izlediğine değecek yabancı dizileri izleyeceksin... bizimkileri 4e 5e e katlarlar... Zamanını harcadığına değer en azından:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sıradan olmayan bir dizi yok ki. :)
      yabancı dizileri severim de, onlara ulaşmaya üşeniyorum yani netten izlemeye falan..

      Sil
  4. ay dur izleyim. oyuncular iyimiş. benim diziler kiraz mevsimi medcezir :)

    YanıtlaSil