3 Kasım 2011

Two and a Half Men Ama Charlie'siz

Charlie Sheen denilince akla Two and a Half Men ya da tam tersi olarak Two and a Half Men dizisi denilince akla gelen Charlie Sheen olur.
 Bu tam 8 sezondur  böyle oldu. Pek de değişecek gibi değil. Her ne kadar Charlie Sheen diziden ayrılmış olsa da. Dizinin 9. sezonunda kaza sonucu ölerek diziye veda ediyormuş Charlie Sheen yani Charlie Harper.

Dizinin Charlie'nin gidişi ardından boşalan yerini Ashton Kutcher'le doldurması çok konuşuldu. Ki konuşulmaya devam ediyor, dizinin yeni bölümlerinin başlamasıyla. Kutcher diziye ilk başta söylenenlere yani dedikodulara göre yeni Charlie olarak katılmıştı. Ama yeni bölümler yayınlanınca gerçeğin böyle olmadığı ortaya çıktı. Kutcher farklı bir karakter, Walden Schmidt adlı internet milyoneri olarak diziye dahil edilmiş.

Dizi fenomenlerinin hiç hoşuna gitmemişti, Charlie ile yollarını ayırmaları. Dizi artık bitti, izlenmez gözüyle bakılıyor. Yeni bölümlere yapılan yorumlar, dizinin bu sezonla kalır, son bulur yönünde.
Charlie Harper karakteri ile özdeşleşen dizi, şimdi onsuz devam ediyor.
Bu gibi durumların genelde Türkiye dizileri için geçerli olduğunu düşünmüşümdür. Genelde bizde olur böyle durumlar. Baş karakter bir şekilde ayrılmayı seçer, ama dizinin reytingleri iyidir ya, diziyi bitirmeye kıyamazlar. Başka birini alırlar diziye. E tabiki dizinin eski tadı artık yoktur. Çoğu da bildiğim fazla devam etmemiştir.
Hele ki bu dizi 8 sezondur devam eden Two and a Half Men dizisi olunca baya cesur bir hareket doğrusu.

Two and a Half Men dizisini Kutcher'li izlemek isteyenler, ama Tv'den tabi.
14 Kasım, saat 20.de Cnbc-e ekranları başında olsunlar

2 yorum: