27 Ocak 2012

Dayak Yemenin Cazibesi

Avucunuz mu kaşınıyor? Çok mu sinirlisiniz? Ahh birini dövsemde rahatlasam mı diyorsunuz? Ya da elinize ne geçerse karşındakine fırlatmayı mı istiyorsunuz?
Öyle ise size iyi bir haberim var. Hasan Rıza Günay'ı arayın bulun, istediğiniz kadar dövün, stresinizi atın. Ama paranızı hazırlamayı unutmayın sakın. Ne o beleş mi sandın yoksa.

Geçenlerde denk gelmiştim, Kemal Sunal'ın Şark Bülbülü filmine. Orda adamda parasıyla adam tutup, dayak atıyordu insanlara. Kaç kişiyi de heder etmiş. Bizim Şaban'ın yoluda bu adamın yanına düşüyor. Parasıyla dayak yiyen ama aynı zamanda dayakta atan Şaban oluyor.
Komik gelmişti bu durum. Ne manyak adamlar var diye içimden geçirmiştim.


Nitekim cidden varmış o cins insanlar.
Hasan Rıza Günay'da bu cins insanlara bu hizmeti veriyor. Hizmet diyorum çünkü kendisi patent başvurusunda bulunmuş. Ve “Stres Koçu” olarak bu işini tescil ettirmiş.
  Kısaca Hasan Rıza'nın mesleği bu, dayak yemek. Geçimini bu yolla sağlıyormuş. Eski bir sporcu olduğu için kendini korumasını da biliyormuş. Dayak harici, isteyene pasta, boya gibi şeyleride fırlatma imkanı sunuyormuş. Özel bir ofisi mevcut işi için.

Eğer ki bir gün, cebinizde çokca paranız mevcut ve çokca asabi ve sinirli iseniz direk Hasan Rıza Günay'a başvuru yapabilirsiniz.

Şimdiye kadar kimseyi dövmedim. Dövmeyi düşünecek kadar da sinirlenmedim. Etrafı yıkıp dökecek kadarda. O yüzden birini dövüp rahatlama nasıl oluyor anlamıyorum. Anlayamıyorum.
Anlayan biri varsa beri gelsin, anlatsın.

düzeltme: Şark Bülbülü dizisinde Kemal Sunal'ın karakterinin adı Şaban. Ben bazı haberlerin yanlış göndermeleri nedeniyle Mazlum sanmıştım. Düzeltilme yapılmıştır.

6 yorum:

  1. Başlığı ve ilk fotoğrafı görünce espri sandım ama gerçekmiş. Gerçekten ilginç. ((:

    Bu arada paramızla rezil olmayız değil mi ? İki gün sonra mayişine zam isteyip bizi dövmesin de !? :P

    YanıtlaSil
  2. Öyle Efenim. Küçükken hiç düşünür müydü ileride bu mesleği yapacağını. (:

    kontrat imzalarız Efenim. Seneden seneye, yok hatta 6 ayda bir yenilenir. :) :)

    YanıtlaSil
  3. Bence küçükken çok dayak yemiş ya da çok atmış Efenim. (:

    Çok yemiş olabilir; "Nasıl olsa hep dayak yiyorum bari para kazanıyım." demiş olabilir. Çok atmış olabilir; "Önüme geleni dövüyorum, çok rahatlıyorum ve stres atıyorum. Acaba bunun ticaretini yapsam ?" demiş olabilir. Yani küçüklüğüne inmek lazım. (:

    Bu arada kontrat işini düşüneceğim, ödemelerde taksit imkanı falan da olursa güzel olur. ((:

    YanıtlaSil
  4. :) Evet ne varsa küçüklükte var zati.
    Düşünün Efenim. Ama taksitte fazla ısrarcı olmamakta fayda var diyorum. Can kıymetli nede olsa. (: (:

    YanıtlaSil
  5. Di mi ama ? Ya taksit gecikirse... (:

    YanıtlaSil
  6. Yaa.. Yani. Hep ye, hep ye.. Bi patlatsa naparız. :D

    YanıtlaSil