23 Kasım 2012

Darıldın mı Cicim Bana..


Bugün trip atma günüm olarak ilan edilmiştir.
Patron yine gidiyor gezmelere. O gezsin ben kalayım burda. Ezik miyim laa.. ben. Büyük ihtimal.. Olmaya da bilirim. Aman.. sanane.. banane..
Bakın söylüyorum şimdi. Öyle bin saat açılmayan blog sahipleri, lütfen bloglarınıza bir ayar çekin. Bize, en çok da şahsıma çin işkencesinin bir çeşidi olarak bunu çektirmeyin rica ediyorum.
Ne olur yani, öyle şatafatlı olmasa blogun, öyle her gördüğünü eklemesen ne olur? Eksik mi kaldığını düşünürsün ki? Yok bence düşünme. Eksilen sana ulaşmaya çalışan insanlar oluyor. Bunu bil.
Öyle renkli cümbüşlü sayfalar eskidenmiş anacığım. Şimdi sadelik para ediyor sadelik.
Sen herkesin bilgisayarını kendi son model, aşırı donanımlı bilgisayarın gibi mi sanıyorsun? Yok.. yok.. Yanılıyorsun sen. Herkesin bilgisayarı öyle değil. Tamam mı? Açılmıyor işte binsaat, gelmiyor kendine sayfa. Hatta hata bile veriyor.
İnanmıyor musun? Git başka bilgisayardan dene de gör. Ama öyle kendininkine eşdeğer olanınkinden değil, eski bir modelden dene de gör. Gerçek bir tokat yüzünde patlayacak. O tokat kendine attığın bir tokattır. Lütfen benden geldiğini düşünme. Ben şiddete şiddetle karşıyım. Seni niye döveyim yahuu.. bloguna girmem, o işkenceyi çekmem olur biter. İş bu kadar basit.
Kendim bizzat böyle laflara mazur kalmamak adına, blogumundan fazlalık herşeyi kaldırdım.
Eee.. ne demişler. Önce sen yapacaksın ki, sonra o yaptığını söylemeye yüzün olsun.
Ama yinede blogumundan şikayeti olan varsa bu hususta, rica ederim bildirsin. Fazlalık kaldıracak gaget kalmadı ama, temayla hallediriz. Sen yorma o güzel gönlünü.
Ben sizin için burdayım. Siz gelmezseniz, gelemezseniz, benim varlığım nice olur.. gelin siz gelin. En âlâ konforu ayarlarım ben size. Cancağızlarım benim.
Öptüm hepinizi, bir kardeş babında.. aman yanlış olmasın.

8 yorum:

  1. evet blogların açılmaması çok sılkıntı oluyor.en kötüsü de iş yerinde girerken ekranın donup kalması aaa. :( Bilmiyorum benimkinde bi problem var mı? varsa düzeltmeye çalışayım. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cidden, o durum çok fena oluyor. Birde gizli giriyorsun ya, aniden kapaman lazım. Kapanmıyor sinir şey. Gidemiyorsun da o kapanmadan ama gitmen lazım..
      ufff.. yazarken bile bunaldım. :) :)
      Baktım, iyi iyi. Teşekkürler. :)

      Sil
  2. robot olmadığımızı kanıtlamak için kelime doğrulama yaptıranlara da çemkirseydin. okuyamıyorum o kelimeleri ben.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bak, o hususta var. Artı sinir edici husustan. :)
      Söylemek lazım aslında. Baknız ben, ilk zamanlar bilmeden öyle yorum alıyormuşum. Sonra söylediler, kaldırdım. Çok da pis reklam yaparım. :D
      Birde şimdi iki kelime. A pardon, biri sayı. İşi abartıp yakında cümle koyarlar oraya. :)

      Sil
  3. Cok renkli blog zor mu aciliyormus, ben bilmiyordum. Ben sayfami bembeyaz yaptim, kolaydir heralde... Ben de sinir oluyorum o robot muyum testine, ama onu mecburi zannediyordum(?) Ben de cikiyor mu acaba.. Ama ben goremeyince kafadan atiyorum hep tutuyor(?) Yanlis manlis, dogruya yakin olunca belki de sistem onu kabul ediyor diye dusunmustum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok renklilikle alakası yok da, eklentilerler alakalı bence. Her biri ayrı ayrı açılmaya çalışıyor yani. Değişik değişik şeyler. bana göre onlar sorun. :D
      Yok mecburi değil, öyle değil mi diye, blogunuzun ayarlarınızdan bakabilirsiniz. Ayarlar bölümü yorumlar kısmı. Kelime doğrulamanın karşısında Hayır olacak. :)
      Şanslıymışın demek, hep doğru yazmışsınız.

      Sil
  4. ha haaaaa güldüm valla.
    :))))
    yok bişi iyisin bilokun iyi.
    :)))
    hemen açılıyo kızmaaaaa aman amaaan.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :D Teşekkürler. Bunu duymak güzel.
      Yok kızmadım ki, öyle aklıma geldi, ruh halim de döktürmeye müsaitti, yazdım gitti. :)

      Sil