8 Şubat 2012

Doktor Civanım

  • gördün mü senin hüzün prensesini?
  • Sen Soner'i gördün mü?
Bu esnada yüzü düşer
  • ne hastane nede ben umrunda değil ki..

Gülüşerek ayrılırlar.
Bunlar kim mi? İki doktor bunlar. Konuştukları kişilerde hastaları. Gerçi erkek olan doktor Aylin'in doktoru değilmiş. Aralarındaki konuşmalar tam olarak böyle değilsede içerek böyle yani özetle.

Diziyi izlemiyorum. Reklam arası denk geldim. Geçen haftalarda doktorun Aylin'i görüp hayran kalmasına, yine diğer bayan doktorun şakalarına denk gelmiştim. O da Soner'i görmüş pek beğenmiş.

Nasıl bir doktorluktur bu kardeşim. Bu nasıl bir diyalogtur aranızdaki? Hasta paylaşıyorlar sanki. İnsan hastaneye gitmeye korkacak.
Aylin'in doktorunun o doktordan ikna etme konusunda yardım istemesi. Üstüne üstlük Aylin'e yemek getirmesi. Hamile olduğunu duyunca bir şok! geçirmesine bir anlam veremedim. Kadın doktorun Soner'le giderken Aylin'le karşılaştıklarında yüzünün düşmesine de bir anlam veremedim ben.
Bunlar her güzel hastaya, her yakışıklı adama yanık mı oluyorlar?
Hadi anlarım beğenirsin bir insanı. Ama o diyaloglar ne aranızdaki. O hasta, sen doktorsun. Bunu unutma bi kere.

Yanlış mıyım ?

4 yorum:

  1. Kesinlikle haklısınız Efenim.

    Ben böyle sapık doktorlar görmemiştim. Biri hastanın evine gider, kur yapar. Diğeri yemeğe davet eder, evini arar. Her güzel her yakışıklı hastayla ilgili "kirli" düşüncelere sahipler sanırsam... Nerde kaldı Hipokrat ? Hıı ? :))

    YanıtlaSil
  2. Ooo.. Ooo... Bunların o yemini etmiş olduğundan şüpheliyim ben. kesin ya bi ayak havadaydı yada eli arkada.
    Hiç yakıştıramadım. Dizi yoldan çıkıyor.

    YanıtlaSil
  3. Evet. Son bir kaç bölümde olaylar biraz garipleşti. Mesela, Osman artık neredeyse yok gibi. Gülden vardı, kayboldu kızcağız. Halbuki o olaylar da ilgi çekiyordu. Bence tabi. (:

    YanıtlaSil
  4. Yokluğuna alıştırıyorlardır. En son denilene göre gelecek sezon 20 yıl ilerisinden devam edecekmiş dizi. Osman dahil birçok oyuncu olmayacakmış. Ali Kaptanda tabi. Onunki kesin zati. kendi demiş. ama nasıl olacağını dememiş tabi.
    Benimde aklıma ne geldi. Şimdi Aylin hamile ya. Doğumuda riskli ya. Bu şimdi gördü ya Soneri vazgeçer, doğurur, ölür, yeni sezon kızı olarak bize merhaba der.
    Nasıl senaryo ama. :D

    YanıtlaSil