20 Haziran 2013

Kuzey Güney Final Senaryoları



Çoğu Kuzey Güney severler, dizi bitiyor diye üzülebilirler. Ama bitmesi gerekiyordu ve bitiyor olması benim açımdan sevindirici. Damakta iyi tat bırakarak bitmesi iyi oluyor.
26 Haziran Çarşamba günü final bölümü çıkacak.
Peki Kuzey Güney'in finali nasıl olacak?
19 Haziran yani dün akşamki bölüm harici, bize, izleyiciye hep mutlu bitecek izlenimi verdiler. Mutlu mesut tatile bile çıktılar.
Ama sondan bir önceki bölümle heyecanı ve gerilimi yükseldi. Ve öğrendik ki, Güney, Ferhat'ı öldürdüğü gece aslında Kuzey'i öldürmek istemiş. Al sana kardeş işte. Şimdi yine silah aldı. Yarım kalan planını gerçekleştirecek kesin.
Bir yanda da sinsilerin sinsisi Zeynep var. Dost gibi görünen âdi bir düşman. Cemre'nin gelinliğinin içine etmeyi başardı. Ama neyse ki dükkan sahibi hatasını düzeltti. İzlerken hem Zeynep'e hem kadına neler dedik neler. Zeynep zaten uyuz etme de çok başarılı. Bakalım final bölümünde ne hainlikler yapar daha.
Barış mevzusu da kenarda duruyor. Onu da final bölümüne bıraktılar.
Şimdi gelelim olası final senaryolarima.
Banu çıldırma noktasında artık. Çocuğununda sakat olduğunu öğrendi. Hemde içtiği ilaçlar yüzünden. O ilaçları da o dönemde Güney'in oyunu ile tekrar almaya başlamıştı. Yani daha doğrusu mecbur bırakıldı. Yazık kızı da ya. Güney bebeği öğrendi ama artık çulsuz bir annesi varken onun için hiç bir anlam ifade etmedi. Ama Banu için o bebek büyük bir anlam taşıyor. Kadının hayata tutunma dalı o bebek. Doktorlar bebeği aldır diyor, o sorumlu olarak Güney'i görüyor. Zaten hayalleri aklını karıştırıyor. En son çıldırıp kaçtı odadan.
Özetle Banu gidip, yaşadıklarının tüm sorumlusu olarak gördüğü Güney'i öldürür. Kimse bunu beklemez. Çok da iyi olur. Zaten deli diyorlar kıza. Ceza bile almaz bence.
Güney, nikah günü gider Kuzey'i öldürmeye. Ya Kuzey'i öldürür sonra Banu tarafından öldürülür. Ya da Kuzey'i öldürmeden ölür.
Tabi birde Ferhat'ın kızı Deniz var. Onu da unutmaz, önce onu gebertebilir. Zira Şeref komiser Deniz'in ağzından bir mektup yazdı ve Güney'i çıldırttı. Yani Kuzey kadar Deniz'e de kızgın. Arada onu da unutmaz yani. Arada Cemre'yi de gebertip köklü temizlik yapabilir diyeceğimde, o da abartı olur diye düşünüyorum. Ya da namlu Kuzey'e çevrilmişken Cemre atlar önüme, o ölür. Sonra Güney'i yine Banu gebertir. Sonra da Banu ile Kuzey aynı kliniğe yatarlar. Oh mis.
Bunlar kötü senaryolar. Bir de güzel olarak bitirelim.
Güney hiçbir şey yapamadan yakalanır. Zaten polis takibinde. Banu yine de onu öldürebilir. Bu da iyi bir son olur bence. Kuzey de zaten herşeyi öğreneceği için, Güney'in ölmesi ile hiç canı yanmaz. Cemre ile mutlu mutlu yaşarlar.
Bu arada Sami bey Handan hanıma geri döner. Zira şimdiki eşi onu bırakıp gider. Kadın iyi bile dayandı. Gitmesine hiç şaşırmam. Handan hanım yuvasına bir kabus gibi çöktü. Her gün Sami ile görüşüyorlar. Beraberler. Yahu evli iken bu kadar görüşüp, konuşmuyorlardı bunlar. Demek ki araya ayrılık girmesi bazen cidden işe yarıyormuş.
Bakalım iki kardeşin gel-gitli hikayesini anlatan Kuzey Güney dizisi nasıl bitecek. Biri kardeş katili mi olacak? Sevenler kavuşacak mı?
Hep birlikte 26 Haziranı bekleyelim de görelim.

4 yorum:

  1. izlemedim bak bunu hiç ama senin sayende bissürü şey öğreniyom yaa.
    :)

    YanıtlaSil
  2. Şeref kurusıkıyı verdirtmiş olacak ona ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :D Biliyor demi o silah olayını.
      hımmm.. olabilir de, Güney anlamaz mı ki.. Aaa.. çok komik olur ama o zaman. :D

      Sil