11 Nisan 2013

Çok şey mi İstiyoruz ?

Sabah sabah insan iyi haberler okumak, duymak ister değil mi? Ama işte çoğu zaman, bazı bazı öyle olmuyor.

Hala hatırımızda değil mi? Hani bilmem kaç kişinin tecavüz ettiği küçük kız için, rızası var denmişti.

Bugün, güzel memleketimin, güzel ilçesi Gölcük'te de buna benzer bir olay ortaya çıkmış diye okudum gazetede. Kızımız 13 yaşında daha. Belli ki olayın hiç farkında değil, değilmiş. Ki, tecavüz olayını masumca okulda arkadaşlarına anlatmış bir gün. Sonrasında çıkmış ortaya bu çirkin olay. 8 kişi tutuklanmış şuan.

Şimdi düşünüyorum. Bir önceki vakadan ne fark görürler acaba? Hıı.. Ne dersiniz? Bir umut beslenmeli mi ? Bu kızcağızın yaşı daha küçük, rıza mı arayacaklar hiç? Demek gerekir değil mi?

Bilemiyor insan işte. O insan sıfatlı kişilerin hakkıyla cezalarını çekeceklerini bilmek istiyor. Adaletin gerçekten adaletli olmasını istiyor. Çok şey mi istiyoruz ki?

Gönül ister ki, bu olay, tüm tecavüzcülere emsal olacak bir kararla kapansın. Kimse bir daha aklına bile getiremesin böyle bir şeyi.

Hep hadım edilme mevzusu konuşuluyor, bu haberlerden sonra. İşte şimdi gerçekleşsin bu. Daha ne bekleniyor ki? Daha kaç küçük, masum yürek, kaç beden  acı çeksin diye bekleniyor ki? 
Hem kim bilir daha nicesi var, susuyor. Susmuş. Yaşamış böylesi acıyı. Dahası belki de hala yaşamaya devam ediyor. Kim bilir..

Bu son olsun istiyor gönül.

Çok şey mi istiyor. İstiyoruz ki.. 

2 yorum:

  1. sinir olduğum, nefret ettiğim, elime geçse bir kaşık suda boşğacağım sapıklara www.omurokur.com sitesinde yayınladığım yazı...

    Eeeeeeeeeee be insan bozuntusu tecavüzcü, sapık,
    Hadi diyeyim kız kardeşin yok,
    Sen bir kadın olan ha o ana’ nın karnından çıkmadın mı?
    Peygamber de olamazsın o ki,
    Baban olmasın,
    Niye başkalarının çiçeklerine el uzatıp da kurutursun,
    Seç al helalini,
    İstediğin gibi seversin, okşarsın,
    Sana sunulan toprağı işte o zaman eker durursun!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elinize, kaleminize sağlık.
      Hani ne söylesek boş, insanlar vardır ya. bu tipler öyle. Bunlara anca ceza haktır da o da doğru düzgün verilmiyor ne yazık ki.

      Sil